Máte dotaz?
Neváhejte nám zavolat, rádi zodpovíme vaše dotazy.
+420 776 151 588
Kontaktní doba: 8:00-16:00
Žádné produkty
Máte dotaz?
Neváhejte nám zavolat, rádi zodpovíme vaše dotazy.
+420 776 151 588
Kontaktní doba: 8:00-16:00
Věděli jste, že rodinné vinařství Bock na jihu Maďarska za rok sklízí v průměru víc než tisíc tun modrých hroznů? Vznikají z toho velice kvalitní červená vína různých odrůd, které jsou právem oblíbená, nejen v Maďarsku, ale také po celém světě.
Při zpracování hroznů vzniká přírodní vedlejší produkt, a to jádra červených hroznů. Tato jadýrka mají vysoký obsah antioxidantů, které mají velice příznivé účinky na zdraví člověka. Tento vedlejší produkt ovšem obsahuje ještě jedno přírodní bohatství, a to polyfenoly, vedle toho jádra jsou bohatá na esenciální mastné kyseliny a mnohé další minerály a stopové prvky.
Vinařství Bock nabízí zákazníkům vedle kvalitních červených vín také přípravky z jádra červených hroznů: vyzkoušejte moučku z jader, tobolky a olej lisovaný z jádra červených hroznů! Denní doporučená dávka moučky z jader pro dospělé je 1 čajová lžička (asi 3000-5000 mg), kterou můžete vmíchat do vody, čaje, ovocné šťávy nebo přidat do salátu, jogurtu, smoothie. Toto množství je dostatečné pro denní optimální absorpci složek, známou díky odbornému výzkumu. Věděli jste, že bohaté bioaktivní složky a polyfenoly (antioxidanty) obsažené v jadýrkách a slupkách hroznů, jsou snadněji absorbovány trávicím traktem ve formě tobolek? Pro dospělé je doporučená denní dávka 2x1 tobolka, doporučuje se zapít vodou. Tato dávka obsahuje dostatečné množství výtažku mouky hroznových semínek a slupek, které obsahují optimální množství účinných látek. Bohaté bioaktivní složky a polyfenoly s antioxidačními vlastnostmi se z hroznových jader vynořují během lisování zastudena. Objednat přípravek z eshopu >> Můžete si vzít denně i 1-2 kávové lžičky rozmíchané v čaji nebo ovocné šťávě, nebo smíchané s jídlem, salátem, jogurtem. Moučka z jader červených hroznů obsahuje polyfenoly s antioxidačními účinky, které mohou zabránit škodlivým oxidačním procesům v organismu. Bobule hroznového vína jsou bohaté na vitamin C, vitamíny skupiny B s výjimkou B12, draslík, mangan, hořčík, vápník, železo, bor, sodík. Vinná réva je rovněž výborným zdrojem antioxidantů, v plodech se nachází flavonoidy, v semenech, slupce a také v listech resveratrol, který má výrazné antioxidační vlastnosti. V červeném víně je 60–100× více resveratrolu než v bílém a odhaduje se, že flavonoidy obsažené v červeném jsou dokonce několikanásobně silnějšími antioxidanty než vitamin E. Hroznové víno podporuje léčbu zánětů, takže pokud berete třeba antibiotika, vyplatí se ho zobat. Snižuje hladinu cholesterolu, čímž chrání cévy. Uklidňuje nervy a odbourává pocit stresu a deprese. Umí rozhýbat střeva, takže funguje i jako prevence proti zácpě. Hroznová jadérka jsou močopudná, takže uleví lidem trpícím otoky. Věděli jste, že bohaté bioaktivní složky a polyfenoly (antioxidanty) obsažené v jadýrkách a slupkách hroznů, jsou snadněji absorbovány trávicím traktem ve formě tobolek? Správné užívání Pro dospělé je doporučená denní dávka 2x1 tobolka, doporučuje se zapít vodou. Tato dávka obsahuje dostatečné množství výtažku mouky hroznových semínek a slupek, které obsahují optimální množství účinných látek. Olej se lisuje z jader červených hroznů, které dozrály pod sluncem v oblasti Villány. Jeho příjemná chuť udělá saláty a studená jídla opravdovým gastronomickým zážitkem. Díky lisování zastudena je výjimečně bohatý na bioaktivní sloučeniny a antioxidanty. Složení moučky: 100% moučka z jader červených hroznů, jsou to čištěná, loupaná a sušená jadýrka a slupky červených hroznů. Složení tobolky: moučka z čištěných, loupaných a sušených jadýrek a slupek červených hroznů z oblasti Villány, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), destilovaná voda, bramborový škrob, protispékavé látky (uhličitan vápenatý, stearan hořečnatý), konzervant (sorban vápenatý) Složení oleje: hroznová jadýrka lisovaná zastudena Výrobce: Bock Borászat Kft., 7773 Villány, Batthyány utca 15. Užívání moučky z jader a slupek červených hroznů přispívá k vyvážené a zdravé výživě. Díky vysokému obsahu polyfenolů má antioxidační účinky. Tobolky jsou vyráběny z moučky z čištěných, loupaných a sušených jader a slupek červených hroznů. Moučka obsahuje polyfenoly (jako jsou resveratrol a quercetin), které mají antioxidační charakter a proto dokážou likvidovat volné radikály, což jsou přirozeně se tvořící odpadky v organismu. Olej se lisuje z jader červených hroznů, které dozrály pod sluncem v oblasti Villány. Jeho příjemná chuť udělá saláty a studená jídla opravdovým gastronomickým zážitkem. Díky lisování zastudena je výjimečně bohatý na bioaktivní sloučeniny a antioxidanty.Bock tobolky z jadýrek a slupek červených hroznů
Správné užívání
Olej lisovaný z jader a slupek červených hroznů
Bock tobolky z jadýrek a slupek červených hroznů
Složení
Bock moučka z jader červených hroznů 150g
Bock tobolky z hroznových jader 60 kusů
Bock olej lisovaný z jader červených...
Copyright © 2018 www.o3w.cz
Všechna práva vyhrazena.
Upozornění: Účinky se mohou u jednotlivých osob lišit. Nemůžeme ručit za výsledek. Pokud se očekávané pozitvní účinky neprojeví, nepovažuje se to za vadu produktu, pokud složení účinných látek v přípravku odpovídá složení, se kterým je zákazník obeznámen v části „Složení“ na stránce produktu.